featured

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den açıklama: İstanbul’da eğitime 2 gün ara verilecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından okullarda eğitime iki gün ara verildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, şu ana kadar okullarımızda herhangi bir ciddi olumsuzluk yaşanmamıştır. Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. İlgili diğer kurumlarımızla iş birliği içerisinde İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah.”

KAMU KURUMLARINDA İDARİ İZİN

İstanbul Valiliği, kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile, malül gazi ve 10 yaşından küçük çocuğu olan annelerin iki gün süreyle idari izinli sayılacağını bildirdi.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den açıklama: İstanbul’da eğitime 2 gün ara verilecek
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!