featured

Türk şirketi Öz-Pak, sorun yaşadığı LWMC’yi Pakistan kamu hesapları komitesi başkanı ile görüştü; başkan ‘Türk kardeşlerimizin yanındayız’ dedi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pakistan’da faaliyetler yürüten Türk şirketi Öz-Pak, bir süredir Pakistan’ın Pencap eyaletine bağlı Lahor kentinde faaliyet yürüten kamuya ait bir atık yönetim şirketi olan LWMC ile (Lahore Waste Management Company -Lahor Atık Yönetimi Şirketi) ile sorun yaşıyordu.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÜST DÜZEY GÖRÜŞME

Şirket, sorunu çözmek için bir heyet ile birlikte Pakistan Kamu Hesapları Komitesi (PAC) Başkanı Syed Yawar Abbas Bukhari’yi ziyaret etti.

Görüşmeye Öz-Pak’ın Genel Müdürü Nizamuddin, Genel Müdür Yardımcısı Karim Mobin ve Proje Direktörü Syed Afzal Shah katıldı.

Heyet, LWMC’nin şirkete olan borçlarını hâlâ ödemediğini, ayrıca şirketin 300’den fazla aracına el koyduğunu, oysa bu araçlardan sadece 81 tanesinin ödeme tamamlandıktan sonra LWMC’ye bağışlanması planlandığını belirtti.

“TÜRK KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

PAC Başkanı Bukhari, Türk heyetine tam destek verdiğini ifade ederek, tüm sorunların karşılıklı uzlaşma yoluyla çözülmesi gerektiğini söyledi. Türkiye ve Pakistan arasındaki kardeşlik ilişkilerine dikkat çeken Bukhari, “Türk kardeşlerimizin yanındayız,” dedi.

LWMC’DEN YENİ YATIRIM KARARI

Öte yandan, LWMC’nin yönetim kurulu, kentte temizlik hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla milyarlarca rupi değerinde yeni ekipman alımı kararı aldı. Kararla birlikte 914 yeni temizlik aracı alınacak. Bu araçlar arasında 68 mekanik yıkayıcı ve süpürge, 556 mini damper, 151 kompaktor, 6 ekskavatör, 20 yükleyici, 59 zincir kollu römork ve 54 damperli kamyon bulunuyor.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk şirketi Öz-Pak, sorun yaşadığı LWMC’yi Pakistan kamu hesapları komitesi başkanı ile görüştü; başkan ‘Türk kardeşlerimizin yanındayız’ dedi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!