featured

ABD Büyükelçiliği’nde eski güvenlik görevlisi bir Norveçli, Rusya ve İran için casusluk yapmaktan suçlu bulundu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin Norveç Büyükelçiliği’nde görevli eski bir güvenlik görevlisi, Rusya ve İran adına casusluk yapmak suçlamasıyla yargılandığı davada 3 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

KİMLİĞİ AÇIKLANMADI

Kimliği açıklanmayan 28 yaşındaki sanık, büyükelçilikte diplomatların güvenlik rutinleri, kat planları ve diğer bilgiler hakkında bilgi vermekle suçlandı.

Savunma avukatları, sanığın erişim düzeyinin sınırlı olduğunu ve paylaştığı bilgilerin güvenlik açısından değersiz olduğunu belirtti. Sanık, beş casusluk suçundan suçlu bulunurken ağır yolsuzluktan ise beraat etti.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD Büyükelçiliği’nde eski güvenlik görevlisi bir Norveçli, Rusya ve İran için casusluk yapmaktan suçlu bulundu
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!