featured

Senegal’da pek çok projeye imza atan Summa İnşaat’ın varlıklarına Senegal Vergi ve Alanlar Genel Müdürlüğü tarafından el konuldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afrika ülkesinin Vergi ve Alanlar Genel Müdürlüğü ile büyük altyapı projelerinin yanı sıra Blaise Diagne Uluslararası Havalimanı (AIBD), Abdoulaye-Wade stadyumu, Abdou Diouf Uluslararası Konferans Merkezi (CICAD) ve Dakar Arena inşaatlarını yapan Summa İnşaat arasındaki çekişme giderek şiddetleniyor.

Summa İnşaat ve Vergi Müdürlüğü arasındaki anlaşamamazlık durumu başka bir boyuta dönüştü.

Mahkeme kararını uygulayan vergi makamları, Türk şirketinin varlıklarına el koydu.

HAZİNEYE BORCUNU ÖDEYEMEYİNCE ARAÇLARA EL KONULDU
Summa’nın Hazine’ye olan 23 milyar CFA franklık (1 milyar 250 milyon TL) borcunu tahsil etmek amacıyla kamyonlar, makineler, beton santralleri, hidrolik ve mekanik kepçeler, yükleyiciler, buldozerler ve vinçlere el konuldu.

Ayrıca Summa grubunun el konulan varlıkların satışına itiraz etmek üzere temyiz başvurusunda bulunduğunu da bildirildi.
patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Senegal’da pek çok projeye imza atan Summa İnşaat’ın varlıklarına Senegal Vergi ve Alanlar Genel Müdürlüğü tarafından el konuldu
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!