featured

Mango’nun kurucusu Isak Andic Ermay kaza sonucu hayatını kaybetti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

71 yaşındaki Isak Andic Ermay, Collbató’nun salitre mağaralarında ailesiyle birlikte gezideyken 150 metre yükseklikten boşluğa düştü.

İş adamı, patikalardan birinde kayarak düştüğü sırada yanında oğlu ve eşi de vardı. Katalonya’da çok popüler bir gezi olan bu güzergahı yürüyerek yaptıkları ilk sefer değildi .

YOLCULUK SIRASINDA DENGESİNİ KAYBETTİ VE DÜŞTÜ

Olay yerine ilk gelenler, annesinin eşlik ettiği oğlunun yerini bulan Martorell’in vatandaş güvenlik devriyeleriydi. Oğul, ajanlara sabah yürüdüklerini ve taşların ve kumun ayrılmasının gürültüsünü duyduğunda daha ileride yürüdüğünü ve arkasını döndüğünde babasının durma yeteneği olmadan nasıl boşluğa düştüğünü gördüğünü açıkladı.

Polisler, işadamının cansız cesedini öğleden sonra üç buçukta kurtarabildiklerini ve önümüzdeki birkaç saat içinde otopsinin yapılacağını bildirdi.

TÜRKİYE’DE DOĞDU, TÜRK DOSTU OLARAK BİLİNİRDİ

Isak Andic, 1984 yılında Mango markasını yarattı. Türkiye’de doğdu, henüz ergenlik çağındayken İspanya’ya geldi ve ilk mağazasını Barselona’nın Paseo de Gracia kentinde açtı. Türk dostu olarak bilinen Andic, sıklıkla Türkiye’yi çok sevdiğini dile getirmişti.

Türkiye’nin yurt dışındaki bir çok tanıtım etkiligine destek veren , şirketinde üst yaşındakı Andic, şirketin üst düzey yönetiminde de bir çok Türk ile çalışmıştı. Yaz aylarını Bodrum’da geçirmeyi seven iş insanı, Türkiye’nin gönüllü elçisiydi

Mango dünyanın her yerinde görülen bir imparatorluk haline getirdi ve Avrupa’nın en büyük servetlerinden birine sahipti.

atronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mango’nun kurucusu Isak Andic Ermay kaza sonucu hayatını kaybetti
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!