featured

Aksigorta’da üst düzey değişiklik: Haluk Dinçer’in yerine Sabri Hakan Binbaşgil şirketin yönetim kurulu başkanı seçildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksigorta’nın 24 Mart 2025 tarihli yönetim kurulu kararı ile yönetim kurulu başkanı değişti.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre Aksigorta Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, bundan böyle şirketin yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaya devam edecek.

Haluk Dinçer’in yerine ise Aksigorta Yönetim Kurulu üyesi olan Sabri Hakan Binbaşgil gelecek.

SABRİ HAKAN BİNBAŞGİL KİMDİR?

Akbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Murahhas Üyesi olan Hakan Binbaşgil, Robert Kolej’in ardından Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve LSU’dan işletme ve finans dallarında yüksek lisans dereceleri aldı.

Akbank’a 2002 yılında Değişim Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Binbaşgil, 2012 – 2023 yılları arasında yaklaşık 12 sene Akbank’ta Genel Müdürlük yaptı.

Hakan Binbaşgil aynı zamanda Sabancı Holding Bankacılık Grup Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyesi, Akbank AG ve Akbank Ventures BV Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aksigorta’da üst düzey değişiklik: Haluk Dinçer’in yerine Sabri Hakan Binbaşgil şirketin yönetim kurulu başkanı seçildi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!