featured

Buckingham Sarayı açıkladı: Kral 3’üncü Charles kısa süreliğine hastaneye kaldırıldı, bugünkü programı iptal edildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Kral 3. Charles’ın kanser tedavisi sırasında geçici yan etkiler yaşamasının ardından perşembe günü kısa bir süre hastanede kaldığı belirtildi.

BIRMINGHAM TURUNU İPTAL ETTİ

Kral’ın Clarence House’a geri dönerek devlet evrakları üzerinde çalışmaya ve çalışma odasından telefon görüşmeleri yapmaya devam ettiği ifade edildi. Ancak doktor tavsiyesi nedeniyle bugün planladığı Birmingham turunu iptal etti. 76 yaşındaki Charles, yoğun bir programla ve dört etkinliğe katılarak şehre seyahat planlamıştı.

GEÇTİĞİMİZ YIL KANSER TEŞHİSİ AÇIKLANMIŞTI

Saray, Kral’ın kanser teşhisini ilk olarak Şubat 2024’te duyurmuştu. Buckingham Sarayı sözcüsü, perşembe günü üç büyükelçiyle yapılan görüşmelerin de iptal edildiğini söyledi.

Saraydan dün yapılan açıklamada, “Yarın Birmingham’da dört resmi toplantı gerçekleştirecekti ve bu toplantılara katılamamaktan büyük hayal kırıklığı duyuyor. Ziyaretin zamanı geldiğinde yeniden planlanabileceğini umuyor ve planlanan ziyareti mümkün kılmak için çok çalışan herkese en derin özürlerini iletiyor.” dedi.

Saray, ilacın yan etkilerinin ne olduğu konusunda daha fazla bilgi vermedi.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Buckingham Sarayı açıkladı: Kral 3’üncü Charles kısa süreliğine hastaneye kaldırıldı, bugünkü programı iptal edildi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!