featured

Denizbank’ta 2024’ün sonunda başlayan üst düzey yöneticilerin istifa dalgası, şirketin genel müdür yardımcısı Ümit Özdağan’ın istifası ile devam etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DenizBank, Şube ve Merkezi Operasyonlar Grubu’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Özdoğan’ın görevinden ayrıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Bankadan yapılan KAP açıklaması şu ifadelere yer verildi:

“Bankamızda Şube ve Merkezi Operasyonlar Grubu’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Umut Özdoğan istifaen görevinden ayrılmıştır.”

Bu istifa, 27 yıl bankanın genel müdürü olarak görev yapan Hakan Ateş’in geçtiğimiz yılbaşında görevini bırakmasının ardından gelen bir dizi istifanın sonuncusu olarak gerçekleşti.

Tıpkı Hakan Ateş gibi Denizbank’ta 27 yıl süreyle görev yapan bankanın yönetim kurulu üyesi Tanju Kaya da geçtiğimiz yıl sonu itibariyle emekliliğe ayrılmıştı.

Denizbank’ın genel müdür yardımcısı Mehmet Aydoğdu da 28 yıllık bankacılık hayatının 23 yılını geçirdiği Denizbank’a 2024’ün sonlarında veda etmiş ve Q Yatırım Bankası’nın Genel Müdürü olmuştu.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizbank’ta 2024’ün sonunda başlayan üst düzey yöneticilerin istifa dalgası, şirketin genel müdür yardımcısı Ümit Özdağan’ın istifası ile devam etti
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!