Uyuşturucu ticareti de yapılan Silk Road isimli internet sitesini kuran Ross Ulbricht, 2014 yılında müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.
11 YIL HAPİSTE KALDI, TRUMP AFFETTİ
Ulbricht, 11 yıl hapishanede kaldıktan sonra Donald Trump’ın yeniden başkan olduğunda attığı ilk imzalardan biriyle serbest bırakıldı.
İLK AÇIKLAMA: TRUMP SÖZÜNÜN ERİYMİŞ
Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Ross Ulbricht, “Donald Trump’ın sözünün eri bir adam olduğunu bilin. Bana bu muhteşem nimet için çok teşekkür ederim Başkan Trump. Hayatımı geri kazanmak, geleceğimi geri kazanmak ve bu ikinci şansa sahip olmak için çok, çok minnettarım” dedi.
SILK ROAD NEDİR?
Silk Road internet sitesi, anonim olarak iletişim kurmak için Tor ağını kullanıyordu ve ödeme olarak Bitcoin’i kabul ediyordu; savcılar, bunun kullanıcıların kimliklerini ve konumlarını gizlemelerine olanak sağladığını söylüyordu.
patronlardunyasi.com

Dört duvar arasına sıkışan, bilgisayarla yaşayan, e-postalar ile boğuşan beyaz yakalıların dünyası.
