featured

Fatih Altaylı Erden Timur’un Forbes’inde yazacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikan iş ve ekonomi dergisi Forbes, 2020 yılında Türkiye’deki yayınını durdurmuştu.

ERDEN TİMUR’UN LİSANSINI ALDIĞI FORBES TÜRKİYE HAZİRAN’DA YENİDEN ÇIKMAYA BAŞLADI

Mart ayında iş insanı Erden Timur, derginin Türkiye lisansını yeniden aldı ve Forbes’un Türkiye lisansörü Erden Timur’un şirketi TMR Yayıncılık oldu.

Derginin yeniden yayınlanan ilk sayısı Haziran 2024’te çıktı ve aylık olarak çıkmaya devam etti.

DERGİNİN SON TRANSFERİ GAZETECİ FATİH ALTAYLI OLDU

Forbes Türkiye bugün yaptığı duyuru ile gazeteci Fatih Altaylı’nın dergide yazacağını açıkladı.

Yapılan paylaşımda “Türk medyasının usta ismi, güçlü ve eğilmez kalemi Fatih Altaylı Ekim sayısından itibaren Forbes Türkiye’de” denildi.

FATİH ALTAYLI VE ERDEN TİMUR İSMİ GALATASARAY İÇİ MUHALEFETTE BİR ARADA ANILIYOR

Son dönemde Fatih Altaylı ve Erden Timur isimleri Galatasaray içerisindeki tartışmalarda sıkça birlikte anılıyordu.

Önceki dönem Galatasaray Başkanvekilliği görevinde bulunan Erden Timur, yeni yönetimde yer almamış ve görevlerinden istifa etmişti.

Aynı zamanda Galatasaray Genel Kurul üyesi olan Fatih Altaylı da uzun zamandır Dursun Özbek yönetimine muhalefet ediyordu.

Altaylı son olarak yönetim kurulunda deprem yaratan ve Ali Yüce’nin istifasına sebep olan karaborsa bilet iddialarını gündem getirmişti.

Fatih Altaylı’nın Forbes’ta yazma kararı ile birlikte “Galatasaray içi muhalefet Forbes’te mi birleşiyor?” yorumları yapıldı.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Altaylı Erden Timur’un Forbes’inde yazacak
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!