featured

Fenerbahçe’de bağımsız yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından yeni atama süreci başlıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Futbol A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin istifasını duyurdu. Kulüpten yapılan bilgilendirmeye göre, Şenol Şankaya, Alaattin Yavuz Güneş ve Can Gebetaş, görevlerinden kendi istekleriyle ayrıldı.

Yapılan açıklamada, söz konusu istifaların ardından yeni atamaların yapılması ve yönetim kurulunun yeniden yapılandırılmasına ilişkin sürecin en kısa sürede başlatılacağı belirtildi.

Açıklamada “Şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri Sayın Şenol Şankaya, Sayın Alaattin Yavuz Güneş ve Sayın Can Gebetaş; 15.10.2024 tarihinden beri yürütmekte oldukları Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden ve buna bağlı tüm komite üyeliklerinden, kendi istekleriyle 10.11.2025 tarihinde (bugün) istifa etmişlerdir.” ifadelerine yer verildi.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’de bağımsız yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından yeni atama süreci başlıyor
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!