featured

Gurbetçinin beyan etmediği 7 milyon liraya el konuldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulgar gümrük yetkilileri beyan edilmemiş para transferine yönelik yeni bir girişimi engelledi. Türkiye’den gelen ve Kapitan Andreevo Gümrük kapısından ülkeye giriş yapan bir aracın denetlenmesi sırasında binlerce euro nakit ele geçirildi.

Sonhaber.eu’nun haberine göre, 15 Mart 2024 Cuma günü kontrol noktasına gelen Alman plakalı bir araçtaki Alman vatandaşı bir sürücü ve yanındaki kişi beyan edecekleri bir şeyleri olmadığını belirtti. Ancak araç kapsamlı bir denetime alındı.

Bu denetim esnasında sürücü koltuğunun arkasındaki zemininde gizlenmiş şekilde euro banknotlar ortaya çıkartıldı. Yapılan sayımda ele geçirilen paranın 190.000 euro (6.716.042,10 Türk Lirası ) olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili olarak, Haskovo – Svilengrad Bölge Savcılığı’nın gözetiminde, soruşturma başlatıldı.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gurbetçinin beyan etmediği 7 milyon liraya el konuldu
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!