Hindistan, Pakistan’a Terörist Altyapıya Yönelik Saldırılar Düzenledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(ANKARA)- Hindistan, Pakistan‘a düzenlediği saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada Pakistan ve Keşmir’de “terörist altyapıyı” vurduğunu söyledi.

Hindistan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Sindoor Operasyonu olarak adlandırılan saldırılarda Pakistan ve Pakistan kontolündeki Jammu ve Keşmir’de dokuz “terörist altyapı” bölgesinin hedef alındığı belirtildi.

Hiçbir Pakistan askeri tesisinin hedef alınmadığını belirten Hindistan Savunma Bakanlığı, eylemlerini “odaklanmış, ölçülü ve çatışmasız” olarak nitelendirdi.

Pakistan ordusu ise  Hindistan’ın Kotli, Muzafferabad ve Bahawalpur dahil olmak üzere beş yeri vurduğunu üç kişinin öldüğünü ve 12 kişinin yaralandığını söyledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hindistan, Pakistan’a Terörist Altyapıya Yönelik Saldırılar Düzenledi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!