featured

Hülya Avşar, Yıldız De Bana programının yapımcısıyla uzlaşarak davadan feragat etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hülya Avşar, 2023’te “Yıldız De Bana programı için bir yapım şirketiyle anlaştı. Anlaşmaya göre Avşar bölüm başına 250 bin lira alacaktı. Program, dördüncü bölümün ardından final yapınca, Avşar ve yapımcı şirket ücret konusunda anlaşmazlığa düştü.

Sabah’ın haberine göre, Hülya Avşar dördüncü bölümle birlikte kendisine ödenmesi gereken 550 bin TL’nin uyarılara rağmen hesabına yatırılmaması üzerine mahkemenin yolunu tuttu.

İCRA TALEBİNDE BULUNMUŞTU

Hülya Avşar, Asliye Hukuk Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede 450 bin TL ödeme yapıldığı ama geri kalan ücreti alamadığı için icra talebinde bulundu. Yapım şirketi cevap dilekçesinde parayı ödediğini iddia etti ama Avşar ödeme yapılmadığını söyledi. Konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda yeni bir gelişme yaşandı. Avşar ve yapım şirketi arasında uzlaşma sağlandı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı, davadan feragat etti.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hülya Avşar, Yıldız De Bana programının yapımcısıyla uzlaşarak davadan feragat etti
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!