featured

İş Gıda’nın konkordato başvurusu kabul edildi: Mahkeme 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önce İş Gıda’nın ABD’li Yum! Brands, KFC ve Pizza Hut için franchise anlaşmasını feshetmiş, ardından şirketin konkordatoya başvurduğu ortaya çıkmıştı.

İş Gıda’nın konkordato başvurusunu değerlendiren İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirket için 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Mahkeme, geçici mühlet süresi boyunca şirkete konkordato komiseri olarak İcra İflas Hukukçusu Prof.Dr. Serdar Kale, Yeminli Mali Müşavir – Bağımsız Denetçi Sabit Selman Tünal ve Yeminli Mali Müşavir – Bağımsız Denetçi Ferhat Kurç’u atadı.

Mahkemden yapılan duyuruda “Duruşmanın 30/04/2025 günü,saat:15:40’da yapılacağı, alacaklıların, ilândan itibaren 7(yedi) günlük kesin süre içinde dilekçeyle itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hâl bulunmadığını delilleriyle birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri İİK’nun 288.maddesi hükmünce ilan olunur” denildi.

İLGİLİ HABER

KFC ve Pizza Hut’ın Türkiye temsilcisi İş Gıda AŞ’ye konkordato şoku

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş Gıda’nın konkordato başvurusu kabul edildi: Mahkeme 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!