featured

İş insanı Mehmet Dinçerler’den kahvaltı tüyosu: 6 yumurtalı omlet

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEO Life dergisine konuşan ünlü CEO, mutfakta olmaktan hoşlandığını ve en sevdiği hobilerinden birinin misafirlerine farklı aromalarla kahveler yapmak olduğunu söyledi.

Dinçerler, hazırladığı kahveler arasında misafirleri için aromatik badem sütlü lattenin en çok sevilen olduğunu belirtti.

KIRMIZI ET, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETMİYOR

“Ne yersen o kişisin” anlayışına sahip olduğunu ve bu sebeple beslenmesine çok dikkat ettiğini söyleyen Mehmet Dinçerler; kırmızı et, süt ve süt ürünleri tüketmediğini, içki de içmediğini söyledi.

HER SABAH ALTI YUMURTALI OMLET

Her sabah mutfağa girip kendi kahvaltısını kendisinin hazırladığını söyleyen Mehmet Dinçerler, standart kahvaltısını şöyle anlattı:

“Kahvaltımı kendim hazırlarım. Her gün altı yumurtadan omlet yaparım. Proteini yüksek olsun diye iki yumurtanın sarısını eklerim. Ton balıklı salatada da çok iyiyimdir. En çok övgü aldığım şeylerden biri de sağlıklı pankeklerim. (…) Günde 4 öğün beslenirim. 18 yıldır böyle beslenirim…”

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş insanı Mehmet Dinçerler’den kahvaltı tüyosu: 6 yumurtalı omlet
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!