featured

İsrail Filistinlilerin sığındığı okula saldırdı: 10 kişi öldü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’deki hükümetin basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, İsrail bugün Gazze kentindeki Şeyh Rıdvan mahallesinde zorla yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı bir okula da saldırı düzenledi.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, basın ofisinin açıklamasında, saldırıda en az 10 kişinin öldüğü bilgisi verildi.

Anadolu Ajansı’nın hastane kaynaklarından aktardığına göre, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde Filistinli Ebu Hasene ailesine ait eve düzenlenen hava saldırısında da aralarında çocuk ve kadınların da olduğu beş kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda binanın tamamen yerle bir olduğu ve enkaz altında hâlen çıkarılmayı bekleyen insanların bulunduğu aktarıldı.

Lahey’deki Uluslararası Adalet Divanı (UAD) İsrail’in Refah kentine yönelik her türlü saldırı ve askeri faaliyetine derhal son vermesine hükmetmişti.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail Filistinlilerin sığındığı okula saldırdı: 10 kişi öldü
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!