featured

İtalya Başbakanı Meloni ve Japonya Başbakanı Takaichi’nin selfie görüntüsü gündem oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Japonya Başbakanı Sanae Takaichi, Cuma günü Tokyo’da gerçekleştirdikleri görüşmede yalnızca diplomatik başlıkları değil, kişisel bağları da öne çıkaran sıcak bir buluşmaya imza attı.

MELONI, ANİME TARZI SELFIE PAYLAŞTI

Doğum günü pastaları, selfie’ler ve ortak Margaret Thatcher hayranlığıyla dikkat çeken görüşmenin ardından Meloni, bu özel anı X platformunda paylaştığı, ikilinin geniş bir gülümsemeyle poz verdiği anime tarzı bir selfie ile kamuoyuna yansıttı.

YENİ BİR SİYASİ İLİŞKİ

İki kadının da mütevazı geçmişlerden gelmesi, kendilerini muhafazakâr olarak tanımlamaları ve erkek egemen siyasi sistemlerde engelleri aşmaları gibi çarpıcı benzerlikler, aralarındaki ilişkiyi güçlendirdi.

Tokyo’daki bir toplantı masasında karşılıklı oturan Meloni ve Takaichi, birbirlerinin başarılarını kutladılar ve yardımcılarının sıcak yeni bir siyasi ilişkinin başlangıcı olarak tanımladığı anı kutladılar.

Fotoğraflardan birinde ikili birlikte selfie çekerken gülümsüyor, diğerinde ise Takaichi, İtalyan mevkidaşına doğum gününü kutlamak için Hello Kitty hediyeleri sunuyor.

HOBİLERİ İLE DE DİKKAT ÇEKİYORLAR

İki kadının da siyaset dışında hobileri var. Meloni, Tolkien destanlarının tutkulu bir hayranı, Takaichi ise bir zamanlar heavy metal rock grubunda çalmış hevesli bir davulcu.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İtalya Başbakanı Meloni ve Japonya Başbakanı Takaichi’nin selfie görüntüsü gündem oldu
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!