featured

Kuş çarpması sonucu motoru alev alan FedEx kargo uçağı, acil indi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FedEx kargo uçağı cumartesi sabahı Newark’tan havalandı. Federal Havacılık İdaresi, FedEx’e ait 3609 sefer sayılı uçağın kalkış sırasında kuşa çarptığını ve Boeing 767’nin motorlarından birinin hasar gördüğünü açıkladı.

New York ve New Jersey Liman İdaresi’ne göre uçak sabah 8.07 sıralarında Newark Liberty Uluslararası Havaalanı’na acil iniş yaptı. Olaya ilişkin herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

FedEx, NBC News ile paylaştığı açıklamada, “B767 mürettebatımız acil durum ilan etti ve motor yangını da dahil olmak üzere ortaya çıkan motor hasarıyla ilgilendikten sonra güvenli bir şekilde Newark’a döndü” dedi ve mürettebatın ve ilk müdahale ekiplerinin “hızlı müdahalesi” için minnettar olduklarını ekledi.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuş çarpması sonucu motoru alev alan FedEx kargo uçağı, acil indi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!