featured

Mourinho: THY ile anlaşmayı biraz daha sonra yapsaydık onlara daha pahalıya patlayabilirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yeni hocası Jose Mourinho dün resmi imzayı attıktan sonra bugün ilk kez basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mourinho, imaj hakları ve reklamlarla ilgili gelen bir soruya Türk Hava Yolları ile yaptığı reklam anlaşmasına gönderme yaparak cevap verdi.

THY ESPRİSİ: ŞANSLILAR

Mourinho şunları söyledi:

“İmaj haklarım, benim imaj haklarım. Sponsorlar, benim sponsorlarım. Ancak ben Fenerbahçe’nin teknik direktörüyüm ve kulüp bana nerede ihtiyaç duyarsa orada olacağım. Çünkü bu kulüp, benim kulübüm.”

“THY ile bir anlaşmam var, onları tebrik ederim. Şanslılar. Benimle güzel zamanda anlaşma yaptılar. Biraz daha sonra yapsaydık bu anlaşmayı, onlar daha pahalıya patlayabilirdi.”

THY’NİN REKLAM FİLMİNDE OYNAMIŞTI

Portekizli teknik adam, en son Türk Hava Yolları’nın UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 finali için çektiği reklam filminde oynamıştı.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mourinho: THY ile anlaşmayı biraz daha sonra yapsaydık onlara daha pahalıya patlayabilirdi
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!