featured

Otomotiv devi on binlerce aracını geri çağırıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli teknoloji devi Xiaomi, SU7 elektrikli sedan modelinde tespit edilen arıza nedeniyle 30.931 aracı geri çağırma kararı aldı. Şirket, araçlarda tespit edilen teknik bir arıza nedeniyle bu geri çağırmayı gerçekleştirdiğini açıkladı.

ETKİLENEN MODELLER

Geri çağırma, belirli üretim dönemlerinde üretilen SU7 elektrikli sedan modellerini kapsıyor.Xiaomi, etkilenen araç sahipleriyle iletişime geçerek, ücretsiz onarım veya parça değişimi gibi çözümler sunacağını belirtti.

ŞİRKETİN AÇIKLAMASI

Şirket yetkilileri, müşteri güvenliğinin öncelikleri olduğunu ve bu tür önlemlerin benzer sorunların önüne geçmek için alındığını ifade etti. Bu sorun, aracın park etme sürecinde çevresindeki otomobiller gibi engelleri yanlış tespit etmesine ve buna bağlı olarak kazalara sebep olmasına neden olabilir. Xiaomi, söz konusu hatayı ilk kez 14 Kasım 2024’te bir müşteri şikayetiyle fark etti.

Güvenlik Otomobil Ekonomi Aralık Xiaomi Hukuk Dünya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomotiv devi on binlerce aracını geri çağırıyor
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!