featured

Rus generali öldürmeye çalışan kuşkulu Dubai’de yakalandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Rusya Askeri İstihbarat Teşkilatı (GRU) Başkan Yardımcısı Vladimir Alekseyev’e yönelik silahlı saldırının şüphelisinin Dubai’de yakalandığını duyurdu.

FSB tarafından yapılan açıklamada, 60’lı yaşlarındaki Lyubomir Korba isimli Rus vatandaşının saldırının ardından kaçtığı Birleşik Arap Emirlikleri’nde gözaltına alınarak, Rusya’ya iade edildiği belirtildi. Zanlının diğer işbirlikçisi Moskova’da yakalanırken, olayla bağlantılı bir şüphelinin de Ukrayna’ya kaçtığı belirtildi.

Hastaneye kaldırılan Alekseyev’in tedavisi devam ederken Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, suikast girişiminin arkasında Ukrayna’nın bulunduğunu öne sürmüş, Kiev ise bu iddiaları reddetmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rus generali öldürmeye çalışan kuşkulu Dubai’de yakalandı
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!