featured

The Washington Post gazetesinin ilk kadın genel yayın yönetmeni Sally Buzbee’den istifa kararı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Buzbee, 2021’de genel yayın yönetmenliğine getirildiğinde gazetenin 144 yıllık tarihinde bir ilke imza atmıştı. Buzbee, istifasına ilişkin henüz bir gerekçe paylaşmadı.

ABD’de bu sonbaharda yapılacak başkanlık seçimlerine kadar Buzbee’nin yerini Wall Street Journal’ın eski genel yayın yönetmeni Matt Murray alacak.

Kasım ayındaki seçimlerin ardından ise Telegraph Media Group’un editör yardımcısı olan Robert Winnett, genel yayın yönetmeni olarak göreve başlayacak.

2021’in şubat ayında istifa eden Martin Baron’un yerini alan Buzbee, Associated Press’in genel yayın yönetmenliğini yürütüyordu.

patronlardunyasi.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
The Washington Post gazetesinin ilk kadın genel yayın yönetmeni Sally Buzbee’den istifa kararı
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!