featured

Zonguldak’ta ‘Çocuk Gözüyle Zonguldak’ Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta düzenlenen, “Çocuk Gözüyle Zonguldak” temalı yarışmanın ödül töreninde dereceye giren öğrencilere tablet sözü veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç‘un hediyeleri öğrencilere ulaştırıldı.

Geçen 21 Aralık günü BEUN Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, İl protokolü, Merkez Mahalle Muhtarları katılmıştı. Ödül törenine katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Çocuk Gözüyle Zonguldak” yarışmasının dereceli öğrencilerine tablet sözü verdi.

Yarışmada dereceye giren 22 öğrenciye verilmek üzere Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’a gönderilen tabletler, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan törenle Merkez Mahalle Muhtarları ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan tarafından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç adına öğrencilere takdim edildi.

Törenin başlangıcında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un öğrencilere gönderdiği mesaj törene katılan öğrenci, veli, öğretmen ve okul yöneticileri ile paylaşıldı. Bakan Yılmaz Tunç öğrencilere mesajında;

“Sizler, bizim en değerli hazinemiz, geleceğimizin teminatısınız. Temellerini attığımız Türkiye Yüzyılı, sizlerin omuzlarınızda yükselecek. Başarılarınızla ülkemizi bugünden daha iyi noktalara taşıyacağınıza güvenimiz tamdır. Bu küçük armağanın, eğitim hayatınızda teknolojiyi doğru ve faydalı bir şekilde kullanarak geleceğinize önemli katkı sunacağına inanıyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim hayatı diliyor, gözlerinden öpüyorum. Sizleri yetiştiren ailenize selamlarımı iletiyorum. Bu vesileyle, “Çocuk Gözüyle Zonguldak” temalı resim yarışması ödül töreninde bizleri bir araya getiren Zonguldak Valimize, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve etkinliğin sahibi muhtarlarımız ile emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye seslendi. Bakan Yılmaz Tunç, tabletlerle birlikte her öğrenciye ayrı ayrı mektup da göndererek başarı dilekleri ve ailelerine de selamlarını iletti.

Ödül töreninde konuşan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Zonguldak eğitim ailesi, öğrenci ve veliler adına Adalet Bakan Yılmaz Tunç’a teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, törene katılan veli ve öğrencilere yaptığı konuşmada;

Törene katılan öğrenci ve veliler, Adalet Bakan Yılmaz Tunç’a duydukları memnuniyeti ifade ederek ödül için teşekkür ettiler. – ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel
Yılmaz Tunç zonguldak Çocuk

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak’ta ‘Çocuk Gözüyle Zonguldak’ Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
Giriş Yap

Beyaz Yakarış ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!